Ga naar de inhoud

Wandelcoaching weer van start

Wandelcoaching

De dagen worden weer langer, het voorjaar hangt in de lucht. Misschien voel je de uitnodiging om letterlijk en figuurlijk weer naar buiten te treden en oude ballast van je af te schudden.

In deze bijzondere tijd word je uitgenodigd om te reflecteren op je leven. En vraag je jezelf af: Hoe wil ik verder? Blijf je in dezelfde tredmolen doorgaan, of ben je toe aan een wezenlijke verandering?
Door in de natuur te wandelen kom je tot jezelf; de natuur geeft je nieuwe energie om weer verder te gaan. 

Coachen in de natuur geeft een extra  dimensie. De uitnodiging om je te verbinden met je eigen natuur wordt ondersteund door de omgeving. Door te wandelen in de buitenlucht kunt je afstand nemen van de vraagstukken waar je mee worstelt en neem je gemakkelijker stappen om een ander pad in te slaan. We gebruiken de natuur als metafoor voor je proces om weer bij jouw eigen natuur te komen.
Mijn rol bestaat uit luisteren, verdiepende vragen stellen, je onderweg ervaringsgerichte opdrachtjes of opstellingen te laten doen, maar ook door samen te ontspannen, lachen en te relativeren.
We kijken naar je diepste wensen, eventuele blokkades die je in de weg zitten. En we kijken welke stappen nodig zijn om je leven een nieuwe richting te geven.

Een wandeling duurt ongeveer 2 uur. Datum, tijdstip en locatie bepalen we in overleg.  Een afspraak in het weekend is ook mogelijk. Een afspraak maken kan via de mail; contact@passendveranderen.nl

Neem jouw volgende stap op weg naar een leven vanuit je hart