Ga naar de inhoud

Over mij

Mijn naam is Jacques van der Noord

missie

Ik zie het als mijn missie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf en hun omgeving. Ik gun het iedereen om te leven in onvoorwaardelijke liefde en alle emoties die daarbij horen te doorleven.
Ik wil mensen graag weer laten beseffen waar het werkelijk om gaat, wat vind jij echt belangrijk? We zijn ons denken gaan overwaarderen en zoeken oplossingen buiten onszelf. Denken en controle (angst) hebben een sterke invloed op onze gezondheid. We hebben geleerd om onze gevoelens en emoties hebben niet altijd te tonen en als ze negatief zijn te onderdrukken. Maar daarmee zijn ze niet weg. Onderhuids blijven ze doorwoekeren en zo kunnen lichamelijke of geestelijke klachten ontstaan waarvan de oorzaak onduidelijk is.

visie

De wereld staat op z’n kop. Overal lijkt het chaos, crisis. Maar tussen al die wanhoop en angst staan zelfbewuste mensen op die het anders doen met pareltjes van initiatieven. Niet om veel geld te verdienen, maar omdat ze geloven in een ideaal, in het realiseren van hun droom of wens. Creatieve, vernieuwende geesten die tegen de stroom in bewegen en onverwachte, prachtige producten in de wereld zetten. Mensen met een maatschappelijke missie.
Ik ontmoet veel mensen lopen vast in oude denk- en gedragspatronen. Mensen die op zoek zijn naar meer zingeving en verbinding in zowel werk als privé leven.
Echt anders gaan werken en leven vraagt veel moed om te durven experimenteren en te leren van fouten. Het vraagt om buiten bestaande kaders te treden en af te wijken van wat de meerderheid doet. Dat zie ik als innovatie en daar draag ik graag aan bij.