Ga naar de inhoud

Hulp nodig om vitaal te leven?

Ik ben weer terug en nog sterker gemotiveerd om bij te dragen aan het welzijn van mens en aarde! Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik een sabbatical genomen. We hebben ons huis verkocht en zijn met de camper door Nederland en Europa getrokken. Een heel bijzondere reis in Corona tijd. Er waren nauwelijks mensen op reis waardoor het contact met de natuur nog intenser was als anders. Het voelde alsof we buiten de tijd gereisd hebben. Doordat we ons mee lieten voeren op de stroom van het onverwachte hadden we de meest bijzondere ontmoetingen.

Maar wat we ook gezien hebben is dat de natuur op veel plekken stervende is.  Ik ben mij nog bewuster geworden dat je zo weinig nodig hebt om een rijk leven te hebben. De reis was ook een innerlijke reis. De basis is gezondheid en (zelf)liefde. Leven vanuit het hart geeft overvloed en vertrouwen. Door al deze indrukken ben ik nog meer gemotiveerd om te werken aan een mooiere en gezonde wereld.

Ik ga mij nog meer richten op energiewerk en het gebruik van intuïtie, de kracht van liefde en hartintelligentie. Een veld creëren waarin iedereen contact kan maken met zijn/haar kern. Zijn wezenlijke essentie van het leven hier op aarde.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them” (Albert Einstein)

Door op onconventionele manieren de levensenergie te herstellen, te harmoniseren en te verbeteren wordt een lichaam of organisatie weer gezond. Dit kan bijvoorbeeld door organisatieopstellingen te doen. Of door testen die snel inzicht geven in de onderdelen waar energie weg lekt en de kans op ziekte groot is. Dit kan confronterend zijn, want de naakte waarheid wordt zichtbaar. Dan merk je de kracht van kwetsbaarheid. Alle schillen vallen weg en dit maakt de weg vrij voor wezenlijke oplossingen. Zeker nu is het van groot belang om mensen en organisaties vitaal te houden. .De kern van iedere oplossing is de mens zelf.

Wil jij zelf of je bedrijf weer gezond maken door te zorgen dat de vitale energie in balans is en weer vrij kan stromen? Neem dan contact met mij op voor een verkennende afspraak. mobiel: 06 151 080 33, of via mail: contact@passendveranderen.nl

“Wij doen waarvan anderen denken dat het niet kan”